O nama

Microlab d.o.o. logo

Informatička tvrtka Microlab d.o.o. postoji na hrvatskom tržištu od 1990. godine te se može smatrati začetnikom tehnologije osobnog računarstva i pionirom u izradi informacijsko-poslovnog sustava.

Tvrtka se bavi projektiranjem, izrađivanjem i održavanjem cjelovitih informatičkih sustava i rješenja. Stručno znanje zaposlenika inženjera uključuje analizu poslovnih procesa, dizajniranje računalnih mreža i komunikacija, razvoj poslovne aplikativne programske podrške i multimedijskih projekata.

Svojim poslovanjem, inovacijama i unapređenjima vlastitog softverskog rješenja i proizvoda, Microlab kontinuirano stvara nove vrijednosti za korisnike svojih proizvoda i usluga, poslovne partnere i zaposlenike.

Microlab-ovi renomirani klijenti, odabir vodećih tehnologija za izradu rješenja, učinkovita logistika, pouzdana tehnička podrška, brz i učinkovit servis, zadovoljni korisnici te motivirani i educirani zaposlenici temelj su dosadašnjeg, ali i budućeg rasta i razvoja.

Glavni proizvod tvrtke je ERP software DIGLAS – integralni poslovno-informacijski sustav tj. poslovno, operativno i upravljačko rješenje dizajnirano za upotrebu u dinamičnim i rastućim poslovnim okruženjima.

Razvijen je u korisnik/poslužitelj arhitekturi s ciljem da u svakodnevnom radu osigura sve informacije potrebne za upravljanje poslovnim procesima, donošenje poslovnih odluka te kontrolu realizacije poslovnih planova.

Sustav omogućuje brži i efikasniji pristup svim vitalnim informacijama kao i kontinuirani nadzor svih poslovnih procesa, a temelji se na Windows tehnologiji i Oracle relacijskoj bazi.

Sustav je hrvatski proizvod i jedini je takve vrste u Hrvatskoj, jer objedinjava upravo najbolje iz nezaobilaznih temelja današnjeg modernog IT poslovanja.


Microsoft Solution Provider i Oracle partner

Microsoft Silver Certified Partner logo

microlab je još 1997. godine stekao status Microsoft Solution Provider-a.
Godine iskustva i primjene Microsoft rješenja, školovanja i stjecanja certifikata djelatnika microlab-a omogućile su da Vam možemo pružiti široku lepezu usluga baziranih na Microsoft tehnologijama.

Bilo da se radi o razvoju specijaliziranih programskih rješenja, sistematskoj integraciji, projektiranju i implementaciji složenih IT sustava, microlab će Vam osigurati da iskoristite sve prednosti koje donosi Microsoft kao lider u svijetu informacijskih tehnologija.

Oracle

microlab je od svoga osnivanja Oracle partner i razvoj svojih aplikacija temelji na Oracle produktima.
Na temelju dugogodišnjeg sustava u radu s Oracle-om, možemo Vam ponuditi konzultativne usluge kod projektiranja sustava temeljenih na Oracle produktima te usluge preventivnog održavanja takvih sustava.

U suradnji s Vama definirati ćemo rizike Vašeg poslovanja, sugerirati načine smanjenja izloženosti tim rizicima te pomoći u planiranju i implementaciji potrebne infrastrukture.